Rok

sobota 29. prosince 2012
Je tomu rok, co jsem sem napsala první příspěvek. Celkem jsem jich načmárala sedmdesát! Kdo by to byl řekl, že mi blogové nadšení vydrží tak dlouho. Ještě mám v živé paměti ten psavý zápal, když jsem ťukala první řádky. Jsem tu moc ráda. Nadšeně pročítám každý vzkaz, který mi zanecháte a mám radost z každé návštěvy. Já jsem v tomhle děsná, i když mě nějaký nápad nebo text nadchne, málokdy se dokopu to autorovi napsat. O to víc si cením, když si někdo najde čas a napíše mně.

Narozeniny je třeba oslavit. A já bych je chtěla oslavit tak, že někomu z vás daruji obrázek. Ráda bych vám ukázala jaký, ale on ještě neexistuje. Neexistuje proto, že se ho chystám vytvořit podle vašich představ. (Jen si dejme limit A3, jo? Ať nemusím tvořit novou Slovanskou epopej třeba...) Ale něco za něco. Vy mi do komentářů napište, který z těch sedmdesáti příspěvků vás nejvíc potěšil, inspiroval, naštval, zkrátka nějak zaujal a proč... A dejte si záležet, jsem ženská marnivá, hi. Čas máte do 1. 1. 2013. To provedu novoroční losování pod přísným dohledem naší Matyldy...

20 komentářů:

  1. Asi neuvedu jen jeden příspěvek. Už ani nevím, přes který blog jsem se k vám proklikala, ale celkově mě zaujaly příspěvky od vás z domu, z rekonstrukce a ze zařizování, asi proto, že jsme před loňskými Vánocemi taky dokončili rekonstrukci bytu a tak jsem nakukovala, jak to mají jiní. Moc se mi líbí vaše kuchyně, to jak to máte vše laděné do modra a zaujala mě budka na telefon.
    terinaj@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky ráda nakukuju, jak to "chodí" jinde. Doufám, že se vám dobře bydlí, stejně jako nám a že jste si letošní Vánoce užili už bez rekonstrukčních dozvuků;-). Na nápad s budkou jsem patřičně hrdá, tak mě moc těší, že se Vám líbí. (Pochvalu jsem už vyřídila i šikovnému tvůrci.) P.

      Vymazat
  2. Hrozně ráda čtu vaše texty, ale nejvíc jsem se asi zasmála u Hádejte, co je u nás nového...?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Některé příspěvky ani text nepotřebují, že?:-) Hi hi, to my se s naší Matyldou zasmějeme každý den do sytosti, tak jsem moc ráda, že darovala kousek radosti někomu i takhle přes monitor. Díky moc, že jste napsala. P.

      Vymazat
  3. Milá Péťo, zase jsem si projela celý Tvůj blog a: mám ho ráda celý. Ale úplně nejvíc se mi líbí příspěvky , kde se objeví nějaké zvířátko. Já mám totiž zvířátka strašně ráda od té doby, co jsem na světě. A pak taky, strašně ráda předělávám, renovuji a pod. takže to vaše bydlení, to je taky pro mně jak dělané! :o) No a ty Tvé obrázky.. Ty "žeru"! :o)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Leni, moc děkuju za všechny řádky, do kterých jsi mi vepsala už tolik milých věcí! Těším se na každou Tvoji návštěvu a věřím, že třeba někdy u té Šárky...;-) P.

      Vymazat
  4. No jednoznačně neinspirativnější byl tento http://oringle.blogspot.cz/search?updated-max=2012-04-17T10:20:00-07:00&max-results=5&start=35&by-date=false, o barevné knihovně, setsra už má knížky doma seřazené:-). A líbí se mi všeobecné modrobílé ladění u vás doma. helena.mraz@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jee, to je príma. Sice jsem v nějakém časopise o bydlení četla, že řadit knížky podle barev je prý povrchní, protože člověka zajímá víc obal, než obsah. Ale podle mě je to blbost, protože člověk naopak při hledání titulu musí projevit znalost toho, co v knihovně vlastně má;-). Já se ve své knihovně vyznám perfektně a ještě mi barevně "štymuje";-) Tak snad i sestru těší... Děkuju za vzkaz. P.

      Vymazat
  5. Hezký večer.....tak jsem dneska zašla na virtuální návštěvu a nestačila jsem se divit:-) Váš blog mě tak uchvátil,že je bez vašeho svolení v "mých oblíbených". Krásné fotografie, poutavé čtení.....moc krásný nadčasově a s jemnou vytříbeností a elegancí zařízený byt...nevím,co dodat:-) ...a jestli jsem dobře pochopila,tak jste kantorka jako já?...Přeji Vám hodně tvořivých sil a krásných nápadů a úspěšný rok 2013. Budu se k vám ráda navracet. Eva

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Na to přece svolení nepotřebujete, já budu moc ráda, když se Vám tu bude líbit a budete se ráda vracet...;-) Jsem ráda, že Vám náš byt připadá nadčasový, o to mi šlo především... Ano ano, patřím taky k cechu učitelskému:-). Přeji báječný rok 2013. P.

      Vymazat
  6. Milá Peťo,je to přesně tak ,jak píšete.. spousta blogů a článků mě nadchne, ale málokdy se dokopu to autorovi napsat :),až chamtivá motivace vlastnit nějakou Vaši nádheru mě donutil napsat těchto pár řádek :))) Mám moc ráda Váš blog,mám ráda výtvarno,mám ráda Vaše obrázky,mám ráda jak popisujete vlastnosti papíru,mám ráda Váš byt ,ale hodně mě oslovil Váš článek o knihách...to Vy jste mě donutila si jich pár koupit a Žítkovské bohyně kolují naší rodinou doposud :))) Krása.
    Prostě chci Vám napsat,že máte jeden z mých velmi oblíbených blogů a vždy se těším,když přibude další článek,čím mě zase obohatíte :)))Zdraví takyfm ady (andrea.bartkova@seznam.cz)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moje motivace taky nebyla úplně nezištná:-). Chtěla jsem vylákat "maskované" čtenáře a jsem moc ráda, že se mi to povedlo;-). Všechno, co jste mi napsala, mě pohladilo, povzbudilo a až budu mít zase někdy nějaké chmury, vrátím se sem pro medicínu. A úplně nejšťastnější jsem, že jsem vás nalákala do klubu nadšených čtenářek "bohyň";-). P.

      Vymazat
  7. Ahoj Petinko,pár tvých obrázků už mám....a mám je moc ráda........když mám blbou náladu,vždycky mě povzbudí tvůj blog............kresli a piš dál!!!! Mám tě moc ráda!!! máma

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Juva, mami, Tobě obrázek vyrobím s radostí jakýkoliv a kdykoliv přece;-). Každopádně moc moc děkuju za vzkaz a za povzbuzení! Petra

      Vymazat
  8. Peti, jeden příspěvek? To se přece nedá! Báječné jsou Cedulky - počtení i obrázky. Zavřeno, přepracováno, třídíme... mám ráda pro výslednou známkokoláž. Víkendová koláž - text je mi blízký, taky mám všechno špatně a to ten můj byt teprve v náčrtech, ach jo. Papírnictví na tvém stole je zamilované, taky na něm mám podíl :) A pak taky miluju tvoje oranžové Halloweenské strašidla. :)
    Přeju hodně nápadů a ostré pastelky do roku 2013!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dáši, ty už jsi mi udělala tolik radosti, všemi těmi báječnými dárečky a překvapeními a vzkazy a fotkami (žlutočervenou nástěnku nosím v hlavě pořád)... Razítko od Tebe je naprosto dokonalá věc, používám ho strašlivě moc moc ráda! A určitě bych používala i to nové, kdyby mi ho Matylda samou láskou nesnědla... Těším se, že se někdy zase potkáme live;-)
      Takové ty rodinné věci se naštěstí většinou utřepou... A vidiš to, strašidýlka jsem dělala jen tak, pro radost. A už jsme zase u toho;-).
      P.

      Vymazat
  9. Peťulko,Tvé nádherné obrazy rozzářily náš byteček, děkujeme..Držím palečky.. vše, co projde Tvýma rukama je úžasné, od srdíčka:))Šárka G.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Šárinko, když ty umíš člověka tak krásně pochválit a namotivovat, to se to potom tvoří;-). A když vidím, jak jim to u vás sluší, to je největší radost...! Děkuju. P.

      Vymazat
  10. Miluju výroční příspěvky bloggerek, mám ráda tu nostalgii a rekapitulaci a tenhle se mi líbil moc:) Nic jiného zatím z Tvého blogu neznám, dnes jsem na něj zabrousila poprvé, ale jdu na to, i když už to bude bez obrázku.)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak snad budou bavit i ostatní příspěvky;-). Díky moc. P.

      Vymazat

Děkuji za komentář!