Boudo budko...

sobota 4. srpna 2012
Taková blbost, řekl by si člověk a taková "procedúra" to byla, než sem si budku "vydupla". A proč jsem si ji vůbec vymyslela? Protože prostě jednoduše telefon na chodbě je hnusný a je třeba ho schovat... "Taková blbost" si řekl i můj drahý a odmítl se mého nového "projektu" účastnit. Tak jo, dobře, já si budku nějak seženu sama. Kamarádčin manžel pracuje se dřevem. Hurá. Kamarádce se líbí obrázky ode mě. Hurá. Výměnným obchodům jsem velmi nakloněna... Budka je doma, ale není na zdi. "To nejde, co když převrtáme kabely od telefonu." Kamarád elektrikář má čas se stavit. Hurá. Přivrtat budku není problém. Hurá. Výmluvy došly, drahému se "nový krám" očividně strašně moc nelíbí, na zdi pořád není. Tak já si ji přivrtám sama... Pádný argument, proč to přece jen raději udělat. Budka visí. Třikrát hurá!!!



 P.S.: Ptáček zpěváček je od Majestick.

10 komentářů:

  1. Ta "blbost" je prostě skvělá!!! My máme telefon na tak blbém místě, že by se mi tam už nic nevešlo, jenom ten telefon..
    Na chlapy...Jedině od lesa.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A nebo s vrtačkou v ruce:-D (Ovšem, předpokládám, že kdyby mi tato výhružka nevyšla, měli bychom apartní průchod k paní sousedce:-D)

      Vymazat
  2. Peti fascinuje mě tvůj smysl pro detail, klobouk dolů! :) PS: Možná by se sousedka divila :-P Blaňule

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. He he, asi by to byl velmi poetický pohled, na mě s vrtačkou u rozpadlé zdi...:-D

      Vymazat
  3. ahoj, dnes jsem narazila na tvůj blog (divím se, že jsem ho neobjevila už dříve). je tu moc hezky a později si vše ještě pečlivě prolezu. prozatím jsem tě chtěla pozdravit a pozvat tě ke mně na návštěvu:
    http://vad-art.blogspot.co.at/
    hezký večer přeji! s.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky za návštěvu a milé pozvání, ráda jsem nakoukla. P.

      Vymazat

Děkuji za komentář!