Jarní prázdniny

úterý 14. února 2012
Sice mi sousloví "jarní prázdniny" připadá poměrně dost absurdní, takhle v únoru a pod kopou sněhu, ale ještě že jsou... Už jsem potřebovala volno jak sůl... Kdo má něco málo potuchy o učitelině, tak moc dobře ví, co ve školství znamená leden... Užívám si proto naprosto bez špetky zardění intenzivní lenošení a flákání. Úžasný pocit, že můžu úplně beztrestně celý den koukat na filmy a na zajímavé pořady (Folklorika, Bydlení je hra a spol.) a něco si u toho patlat a tvořit a tak vůbec... Nová rydla jsou v pohotovosti, stejně čerstvý akvarelový blok čeká v pořadníku a všude kolem se válí spousta barevných odstřižků, lepidlo, nůžky... Doháním resty, snažím se splnit, co jsem kde naslibovala. Jedna pozvánka, druhá pozvánka, obrázky do dětského pokoje... Ještě že jsem pod bedlivým dozorem mourovatého pomocníčka. (A na oběd mi na stole jen tak přistály švestkové knedlíky, mňam! Pro babičku budu malá holka napořád, docela milý pocit...)




                                                                    

4 komentáře:

  1. Oringlička si koupila rydélka! Jů! :) Tak vida, k čemu jsou překvapení v poště v kombinaci s prázdninami dobrá... ♥

    OdpovědětVymazat
  2. Já jsem s rydly stará známá, jenže ta poslední mi už asi před rokem po dokončení Zebry nějakým záhadným způsobem sežral časoprostor a na nová došlo až teď...:-) (Btw. stejným záhadným způsobem mi časoprostor sežral i některá čísla v mobilu a poděkování tady na blogu... Řekla jsem si, že to znovu klovat nebudu, až nějak razítka využiju, tak že je připomenu...;-) Jo a jakou používáš barvu na tišťání?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Barvu většinou akrylovou, na textil textilní a nebo pak na menší věci inkoustové podložky StazOn - http://www.fler.cz/zbozi?sa_w=stazon&sa_cats=15&sort=a.

      Co se časoprostoru týče, jednou jsem záhadně našla jeden svůj blogový příspěvek, když jsem dala edit posts - byl uložen, ale nezveřejněn. Ale občas časoprostor něco zkrátka nenávratně zchroupá. Já třeba včera po třech dnech vzdala hledání dřevěných koleček nasyslených na razítka, měla jsem jich celou bedýnku. A zkrátka není.

      Máš na linoryt váleček? A když, tak jaký? U nás nic nemají a ten, co mám půjčený je stejně dost mizerný.

      Vymazat
    2. Váleček nemám, tisknu u kamarádky v práci a tam vybavení je. Na to moje vypětí jednou do roka to stačí:-))) Na ty podložky mrknu, myslela jsem právě jen na takové ty drobné ozdůbky. Nedivila bych se, kdybych ten příspěvek omylem smazala, občas pomačkám něco, co ani nevím, k čemu je a pak se nestačím divit:-) Mám podezření, že mi zmizel ještě jeden, ale tím si nejsem jistá:-) Ach jo, začínám brzo, po půl roce v práci...

      Vymazat

Děkuji za komentář!