A jedeme nanovo...

neděle 7. ledna 2024

A už se nám to kolo roku zase rozběhlo nanovo... Možná trochu ostřeji, než bych si přála, ale tomu nemá cenu se vzpírat... Co se má stát, stane se. "Stal se" třeba i první letošní obraz s názvem "Zimní slunce", který je ještě odleskem adventu, kdy jsme zpod Hostýna, na hraně Slavkovské louky, shlíželi dolů do pocukrovaného mého rodného kraje... Obraz je k mání za 4000 Kč. (30 x 30 cm, malba akrylem na plátno, signováno, originál.) "Stala se" taky tříkrálová bábovka, kterou jsme zpucovali po dnešním nádherně zasněženém výšlapu na Ropičku. To bylo moc hezké ukončení vánočního času... Stromeček už se rozloučil včera... Tak zase za rok, ahoj! (To patřilo stromečku, ne vám, tady ahoj snad zase brzy, až bude co sdílet...)















2 komentáře:

  1. Obraz je moc hezký. Určitě majitele najde ! Nějak nemám v sobě zakonzervovaný zvyk tříkrálové bábovky, budu se muset příští rok polepšit :-).
    Opět super fotky !
    Měj se hezky a ať se jen a jen daří.
    Hanka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já bábovku taky nepeču na Tři krále úplně dlouho, ale letos to bylo opravdu moc milé, zapojily se do tradice i děti od přátel, a ty byly nadšené, tak to je potom strašně fajn něco takového dodržovat:-). Děkuju. P.

      Vymazat

Děkuji za komentář!