Od Dušiček po Martina

pátek 11. listopadu 2022

A je tady svatý Martin... Dušičkový čas mi tentokrát ufrnknul nějak moc rychle... Věnečky i věnce jsem teda stihla, to jo, to musí být... A už přichází doba jarmarků... Letos se budeme moci potkat na třech krásných akcích, na třech úžasných místech. 

Na severní Moravě... Už 19. 11. bude tradiční jarmark v Horním Sklenově. Budeme ve stánečku s Luckou z Divoké pekárny. Atmosféra bývá úžasná, stavte se za námi.

Na jižní Moravě... O první adventní neděli budu opět s Luckou v Sonnentoru v Čejkovicích. Budeme mít s sebou spoustu krásných přírodních věnců k zakoupení, a taky vás rády přímo na místě naučíme umotat jednoduchý rostlinný svícen... K mání bude samozřejmě i naše zboží, tedy v mém případě pohlednice, přáníčka a grafiky...

Na střední Moravě... I na historicky prvním jarmarku v hospodářském dvoře v Rymicích se s Luckou podělíme o stánek. Opravený dvůr, který je součástí skanzenu, byl slavnostně otevřen v květnu, a je to opravdu krásné místo, které stojí za návštěvu.

A když jsem u těch Rymic... Právě na otvíračce jsem se osobně potkala s Peťkou Bududub... V srpnu se točilo... A dopadlo to takhle... Dívali jste se? Pečení na neděli, dožínkový věnec... To bude teď můj oblíbený vtípek. Oringle v pořadu o pečení... Že s motáním věnce, to se říkat nemusí... Byla to hezká zkušenost...

Taky bych chtěla říct, že mám ještě do Vánoc prostor na zakázky... Obrázky na přání (jo, i nějaký rodinný zvládnu), ilustrace na novoročenky, malované krabičky, ozdoby... Dejte vědět na email!




















6 komentářů:

  1. Pěti, jako vždy krásný příspěvek. Pohlazení na duši. Jo a v televizi vám to moc slušelo (stejně milá jako to vaše tvoření). Krásný den. Hanka R.

    OdpovědětVymazat
  2. Peti krásně se na Vás i na věnec kouká. A máte hezky poslouchací hlas, potěcha oka i srdce, jako Vaše obrázky..... Zdravím z jihu. Lída

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Lidko, bála jsem se, jaké to bude se dívat sama na sebe, ale dobrý, nebyla to taková hrůza...:-) Hezká zkušenost to bylo. A děkuju moc! Mávám ze severu. P.

      Vymazat
  3. Já to Pečení na neděli propásla. Musím to najít v archívu televize. No, dnešní příspěvek zase takový ten Tvůj. Milý, pohodový...... bezvadné fotky!
    Pěkné dny, Petro!
    Hanka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. V iVysílání to určitě najdeš...;-) Je mi ctí, že jsem byla malinkou součástí tak krásného pořadu, štáb vytvořil opravdu skvělý cyklus... A děkuju moc, Hani. P.

      Vymazat

Děkuji za komentář!