Čas na srandičky

čtvrtek 28. července 2022

Léto, čas na srandičky... Od bruslí až po kraslice... Maluju po všem.

Na brusle barvou na kůži. Na nápad jsem kápla na Instagramu "Kreativní hospodyně", a hned jak jsem je tam viděla, bylo mi jasné, že ty staré kousky ze sklepa nemůžu jen tak vyhodit. Nejsou pojízdné, na broušení už to není, ale vidím je úplně někde jako stylovou vánoční dekoraci. (Tento pár je k mání, 2000 Kč. A to jsem vzhledem k času, co jsem nad tím strávila, prudce pod cenou, věřte mi...)

Dřevěný rám s plavkyněmi je taky k mání. Výplň nechám udělat na přání... Mohlo by to být zrcadlo... Nebo tabule... Nebo klidně rám na nějakou fotografii, třeba z pláže... Velikost 56 x 61 cm. (Cena 2000 Kč.)

Domečky jsou připravené na letošní tři nové betlémy. Jeden bude do modra, jeden šedivý, a jeden zelenkavý... Zatím jsem natírala, tečkovala, proužkovala, a na náladu na pořádnou hlavní malbu zatím čekám. Kolečka budou andělské vánoční ozdoby...

Odhodlala jsem se, a koupila si velké plátno. Přeju si už dlouho nový obraz nad sedačku. Zatím jsem ve fázi "když jdu kolem, otřu štětec". Nijak na to nespěchám, užívám si pomalý proces vzniku...

Židle s polstrováním jsou taky stále volné. Jedna za 3500 Kč. (Ty staré školní kočičí židličky jsou naše, a prodávat se mi je nechce...)

Snad si taky užíváte letní dny (jako) malované...















4 komentáře:

  1. Nezahálíš , to opravdu ne ! Bruslařské boty ty tedy jsou !!!!!! I vše ostatní je OK, ale ty boty :-))).....
    Měj prima dny, Petro !
    Hanlka

    OdpovědětVymazat
  2. Jste šikovná, vše moc hezké!
    Liba

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář!