Libušín

čtvrtek 9. prosince 2021

Uvařte si voňavou kávu, na talířek nachystejte něco dobrého na zub, a pojďte se příjemně předvánočně naladit... Děvušky z Děvčete v kroji byly fotit na Pustevnách v Libušíně, a podařilo se jim na fotkách zachytit nádhernou atmosféru ne jen tohoto místa, ale i adventních dnů. 

Holky mi napsaly, jestli bych jim nenachystala pár dekorací, čehož jsem se samozřejmě velmi ráda zhostila. Těšila jsem se, že se do Libušína podívám s nimi, ale listopad byl docela výživný, takže jsem se jim tam nechtěla ploužit a zavazet, a místo opotřebované retro sebe jsem raději poslala opotřebované retro věci, kterým ta patina ovšem sluší... Zrovna jsem měla umotaný modrý věnec z hortenzií, který jako by byl určený právě Libušínu... Cibulákové hrnky, smaltované nádobí... Malované ozdůbky, pohlednice, ošatky... I nás ministromeček z balkonu jsme nazdobily... Krása střídá nádheru... 

Děvušky mají eshop s krásnými folklórně laděnými věcmi, KUK se.

(Věnec a ozdoby a andělkami jsou prodané, pohlednice s "Maruškou" vyprodané. Z fotek jsou k mání pohlednice zamilované... Prosím, jestli jste si přáli něco objednat, naposledy odesílám 15. prosince... Všechny aktuálně dostupné věci u mě na Fleru.)













Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkuji za komentář!