Kolekce grafik "2022"

čtvrtek 6. května 2021

Vyfotit grafiky tak, aby byly pohromadě, aby se neponičily, abych je nemusela nikam lepit, nebo rámovat... Nic jednoduchého, vám povím... Zvlášť, když jako jediná vhodná místnost s poličkami na knihy se jeví ložnice, kde když rozpažíte ruce, tak se skoro dotknete protilehlých stěn... No, každopádně, takto vypadají spolu...:-).

Jedna grafika má rozměry 32 x 32 cm, samotný motiv má pak velikost 24,5 x 24,5 cm. Grafiky jsou signované a číslované, vytištěné na grafickém strukturovaném kartonu v barvě slonové kosti.

Od každé grafiky je natištěno jen 6 kusů. (Výjimkou je motiv "Světlonoška", který jsem dostala navíc v počtu šesti kusů s tiskovou vadou, a který dotvořím a upravím ručně, a pravděpodobně o tyto polooriginály vyhlásím soutěž...)

K prodeji nabízím jednotlivé grafiky. Jeden print stojí 600 Kč. Motivy: "Srnky", "Fašankový průvod", "Kávová skvrna", "Kraslice", "Louka", "Zahrada", "Velryba", "Lesní mandala", "Ježek", "Skřítci", "Bělouš", "Světlonoška".

K prodeji nabízím i celou jednu edici grafik, sérii 3/6, a to za zvýhodněnou cenu 6000 Kč. (I proto jsem je fotila pohromadě, abyste viděli, jak jim to na jedné stěně sluší...) Třeba i někam do kavárny, restaurace...

Dále se ilustrace objevují v kalendáři "2022", který jsem vydala v počtu 75 kusů. Jeden kalendář stojí 700 Kč a je v prodeji. (Tiskárně Combi print, kde všechnu svou práci nechávám tisknout, a jsem za tuto spolupráci moc vděčná, jsem umožnila, aby si kalednář natiskla v nákladu dvaceti kusů pro své dárkové účely.)

Praktické info o rámování. Grafika pasuje do stříbrného či černého jednoduchého rámku "Lomviken" z Ikei (https://www.ikea.com/cz/cs/p/lomviken-ram-hlinik-20335851/). Slušet jí to bude ale i v rámu s paspartou z rámařství...

Tak, snad jsem na nic důležitého nezapomněla... Kdyby ano, prejte se. Objednávejte na oringle@email.cz. 





Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkuji za komentář!