Duben, ještě tam budem...

pátek 3. dubna 2020

Jako... Já jsem zvolnila, a pomalé tempo mi vlastně vyhovuje... Ale čas nehraje fér! Kam tak blázní? Jaktože už je duben? Jaktože už je zase pátek? (Je pátek, že jo?)


V patnácti jsme byly s kamarádkou Ivetkou v Benátkách... V šesnácti jsme spolu i s gympláckou třídou díky studijnímu programu procestovaly půlku Itálie... Florencie, Řím, Assisi, Gubbio, Perugia... Ivett se do Itálie podívala, na rozdíl ode mě, ještě několikrát, a s manželem si oblíbili především oblast kolem jezera Garda. Jo jo, tam jsem se taky chtěla podívat... Do kamenných městeček, spořádat tuny těstovin... Řeknu vám, nebylo mi lehko na duši, když jsem listovala fotkami pro inspiraci... Kéž už je dobře, milá Itálie! Tolikrát "Řím" padl a zase povstal! Tak aspoň takto jsem poslední týden "strávila" v Itálii, na plátně a s barvami... Až bude viset u Ivett doma, třeba si pod ním jednou společně dáme boloňské špagety...


Když mají i pracovní pomůcky vychytaný design, to se to pak tvoří. 



Nová láska. Moc jsem mu chtěla udělat na blogu nějaké super slavnostní přivítání, ale než jsem to stihla, přirostl mi k tělu, zase je v dennodenní permanenci a na nějaké slavení není čas, prostě fotíme! Tak vítej doma, a vydrž se mnou aspoň tak dlouho jako tvůj předchůdce.



Čím to, že se mi do tvorby loudí motivy domů a nápisy jako "doma" nebo "domov"?


Pro radost jsem si koupila knihu. Teda vlastně, několik knih... Podporu vydavatelství a drobných knihkupců beru zodpovědně. A jedna má na předsádce: "Tato kniha je věnována všem lidem, jejich úkolem je vběhnout do nebezpečí, když všichni ostatní peláší opačným směrem." Vzkaz pro zdravotníky?


Prasátka frčí! Tahle byla pro paní z Přeštic, což mi přijde super milé a super vtipné... A ještě mě čeká jedno stádečko, a pak už stačí, přece jen, aby se kanečci nepřemnožili...



Agathe. Tak se na ni těším. Přišla mi na Mezinárodní den ptactva.



"No co, čtu si Havla! Teda o Havlovi... Vlastně si hlavně prohlížím obrázky, a od rána to mám na téhle jedné stránce. Důležitý je, že u toho vypadám krásně a vznešeně."

Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkuji za komentář!