Letošní letní věnec

pondělí 17. června 2019
Letošní červen, hlavně jeho horké dny, příliš nepřejí kreativitě papírové, zato květinkám ano... Pomalým tempem dokončuju poslední zadání obrázků, která mi přišla, další se zatím neobjevují, a asi to tak má být, protože nápady jsou momentálně opravdu v režimu "off". Jediné, co zvládám, je doploužit se někam k poli, nasbírat pár svazků obilí na nadcházející víkendové workshopy, a odploužit se zase domů. Díky za ochlazení v podobě dešťů, jinak bych asi nezvládla ani to. O víkendu jsem si udělala radost, a uvila si věnec na naši lodžii. Na farmě na to není čas, tam se věnuji kurzistkám, ale naštěstí mám k dispozici i levandulku z mamčiny zahrady. 

Kromě levandule a obilí jsem věnec proložila i malými makovičkami, černuchami, nerozkvetlými bodláky, lehce nakvetlými hortenziemi, šalvějí, krásnou fialovou střapatou trávou, a jako korunky krásy jsem přidala sušené kopretiny. Tavnou pistoli jsem s sebou neměla, ale k připevnění dobře posloužily i špendlíky. Jen to jejich hledání v babiččině kredenci se mnou nějak moc pohnulo... 

P.S.: Konec školního roku se blíží mílovými kroky, a já bych vám ráda nabídla kytičky pro paní učitelky. Řekněme středně velký pugétek za 200 Kč (složení květin bych zvolila sama podle dostupnosti, vzhledem k nadcházejícímu víkendu by jednou z nich mohla být levandulka), osobní vyzvednutí u mě (Frýdek) ve čtvrtek 27. června (domluvit by se dal i dřívější termín). Případnou objednávku mi prosím napište na email. 







2 komentáře:

  1. Peti, ten je úžasný! Já už chci konečně volno a udělat si jej takyyy:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Luci, tak ať to volno brzy nastane, a příjemné aranžování přeju...;-) P.

      Vymazat

Děkuji za komentář!