Šípková

čtvrtek 26. července 2018
Na květinový kalendář jsem nezapomněla, ani jsem na něho nezanevřela. Jenom jednoduše nebyl prostor se mu věnovat. Neslibuju, že ho stihnu do Vánoc, ač by to asi bylo pro vás i pro mě výhodné, ale tím, že nebude vázaný k letopočtu, tak až se vyloupne, tak se prostě vyloupne. Uvidíme, co přinese podzim, třeba příhodnější podmínky pro jeho tvorbu... Aktuální stav je takový, že zbývá dokončit čtyři ilustrace, a dopsat spoustu a spoustu textu...

Říjnová květinářka je inspirovaná naším loňským pobytem na Vysočině, a kyticí s tímto pobytem spojenou, šípky, vlnitými červenými vlasy kamarádky Marušky, která se už další takto vyladěné Květinářky nemohla dočkat, a taky rezavým vlněným svetrem, který jsem vloni ulovila v sekáči. To jen abyste věděli, z čeho všeho může být takový plakát "uvařený". Jeřabinka podobného ladění je u vás velmi oblíbená, tak jsem zvědavá, co s vámi provede paní Šípková... 


8 komentářů:

  1. Povedla se,Peti. Ivča

    OdpovědětVymazat
  2. Péťo, co mi to prosím děláš. Muselas vědět, co se mnou tahle šípkovočervená kombinace udělá :-)) JE NÁDHERNÁ! No nic, jdu hledat další plac, na kterém se bude vyjímat... Vidím to tak, že přemaluju předsíň .-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To abych se bála ty zbývající 4 obrazy dokončit, aby mi Tvůj muž nepřišel vynadat...:-D Moc mě těší, že se Ti líbí...;-) Děkuji! P.

      Vymazat
  3. Peti, je krásná, moc se ti povedla.
    Krásné letní dny.
    Bohunka

    OdpovědětVymazat
  4. ahoj Petro,paní Šípková je moc pěkná ženská.A těším se až se vyloupne ten kalendář a já se moc ráda těším.
    db

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já se na něho taky moc těším:-). Je to pro mě zase nezvykle nová zkušenost, tvořit něco takhle pozvolna, a udržet u toho pozornost a hlavně neztratit inspirační linku. Zatím ji držím, tak já myslím, že už ji ani neupustím...;-) Děkuji! P.

      Vymazat

Děkuji za komentář!