Z dubnového deníku...

sobota 21. dubna 2018









8 komentářů:

  1. Skvěle zachycené to nej z pádícího času..netřeba dlouhých vět.Moc se mi to líbí a po ránu pobavilo. Kdybych to taky tak uměla! Jednoduše, jasně, vtipně a k tomu trefná ilustrace.
    Krásné jarní dny.Mirka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mirko, vezměte tužku, papír ebo sešit, sedněte, a čmárejte. Jen tak pro radost, bez obav a limitů. Nemusíte své poznámky nikomu ukazovat. Vůbec nic na tom není...;-) A jsem ráda, že jsem Vám zpříjemnila ráno...:-) Děkuji! P.

      Vymazat
  2. Židličkoví panáčko-ufonci, strejda Jarek a romantická večeře mají palec nahoru. Díky za úsměvné postřehy ze života. A někdy by bylo fajn vidět, jak to vypadá črtnuté v deníčku, než tomu dáš počítačový tuning. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Poslala jsem Ti zprávu s nafocenou stránkou...;-) Vypadá to dost podobně, jenom při nafocení a vybělení většina pastelky "zařve", tak pak upravuju v počítači...;-) A děkuji!♥ P.

      Vymazat
  3. Peti opět paráda, tvoje deníkové malůvky mě moc baví! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to mě těší, že jsem Ti udělala radost...;-) Krásný týden přeju! P.

      Vymazat
  4. Skvělé, takové deníky by se hodilo psát dětem na památku, když já opravdu kreslit neumím (nebo kreslím jako 4 leté dítě).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Čtyřleté děti mají skvělý styl kresby, a hlavně se ničeho nebojí, a kreslí si pro radost, takže já myslím, že máš super předpoklady...;-) A nebo pak jsou tady fotky, vystřihovánky...;-) A nebo děti nauč, ať si deníky dělají samy, to by mělo taky super kouzlo:-). P.

      Vymazat

Děkuji za komentář!