Barvy v kostce

středa 25. dubna 2018
Včera po marném boji s focením kytky mi napsala paní z tiskárny, že stihla práci dříve, a že si pro věci můžu hned přijet. Prosím, připomeňte mi příště, že tohle před třetí odpoledne nemám už nikdy udělat. Průjezd městem - naprostá katastrofa. Možná, že kdybych šla pěšky, stihla bych to rychlejc... No, každopádně jsem to vybojovala, a doma se tak mohla pustit hned do focení a balení. Nakonec  to za to poposkakování v koloně stálo, protože jsem jednu pro mě nepříjemnou část práce kolem nového zboží zvládla už včera. Nechci být ufrflaná, ale hlavně to balení pro mě bývá vždycky dost stres. Jestli mám dost tamtěch obálek, a těchhle celofánových sáčků... Většinou samozřejmě zjistím, že mám úplně všechny ostatní, jenom ne ty, co aktuálně potřebuju, ach jo... Nevím, jak je to možné, asi nějaké zlomyslné kouzlo. A při dalším balení mi chybí zase něco jiného, co jsem ale minule zaručeně měla... Nechápu. No, a dnes stres kolem balení pokračuje, protože kompletuju zaplacené objednávky, a hlavně se je snažím připravit pro přepravu poštou tak, aby neutrpěly žádnou újmu... Už nad tím vyšívám od sedmi, ale že jsem se na to vyspala, tak to snad taky už nějak dokončím bez ztráty kytičky... Tož kdyby se vám něco líbilo, baličáku mám dost, izolepy taky, a zítra mě čeká velká výprava na poštu...


1. a 7. Narozeninové přání na peníze. 14 x 14 cm. Venkovní motiv "To všechno si můžeme...", uvnitř miniobálka na peníze, vnitřní motiv "Si jistě zvládneš...". Cena 90 Kč za kus.
2. Plakát "Slunce". Čtveratý formát 32 x 32 cm. (Sedí do tohoto i tohoto rámu.) Cena 250 Kč za kus.
3. a 4.  Plakát na obtisk dětské ručičky nebo nožičky. K dostání i v neutrálních barvách. (Sedí do tohoto i tohoto rámu.
5. Přání "Ať je ti krásně na světě", když se narodí miminko. Uvnitř bez textu. 14 x 14 cm. Cena 70 Kč za kus.
6. Svatební přání na peníze. 14 x 14 cm. Venkovní motiv "To všechno si můžeme...", uvnitř miniobálka na peníze, vnitřní motiv "Si jistě zvládnete...". Cena 90 Kč za kus.
8. Kniha Zakletý zámek a mými ilustracemi. Cena 250 Kč za kus.
9. Pohlednice "Stále je na co se těšit". Přední strana motiv, zadní linky pro nadepsání adresy a prostor pro vlastní text. Cena 40 Kč za kus.

2 komentáře:

Děkuji za komentář!