Čerstvý "matroš"

neděle 12. listopadu 2017
Motivy, které jsem avizovala v předchozích příspěvcích, jsou na papíře. Využila jsem volného sobotního dopoledne, což je skoro zázrak, že v sobotu dopoledne nic nemusím nebo nikam nemusím, a trošku jsem si pohrála s aranžováním fotokulis. Už mám i všechno roztříděno a zabaleno, myslím, že jsem na Sklenov řádně připravena. A co se tedy naposledy z tiskárny vylouplo?


Moje milovaná Modrá dáma s kočkami je nyní i jako pohlednice A6. Jen tak pro radost. Pár kusů k prodeji, pár jsem si jich nechala, a budu je přidávat k zakázkám jako dárek. I malinká je krásná... 30 Kč za kus.


Kondolence. 14,5 x 14,5 cm, otvírací, uvnitř bez textu. 60 Kč za kus.


Recept na domácí štěstí. Inovace loňského motivu. Jemné barvy k něžnému textu. Pohlednice DL. 40 Kč za kus.


Veselé kočičí Vánoce. 14,5 x 14,5 cm, otvírací, uvnitř bez textu. 60 Kč za kus.


Oringlí loňské PFko. Bylo mi líto nechat motiv jen tak ležet. A tak jsem nechala natisknout pohlednice pro všechny, kteří mají hlavu plnou nápadů. A6. I  tyto budu balit k zakázkám jako dáreček. K zakoupení za 30 Kč za kus.

2 komentáře:

  1. To je ,,pošušňáničko,,:-)
    Toto milujem: teplo domova po vychádzke, káva, psy a mačka a tvoje nádherné ,,pozeraníčko,, na blogu!
    Pohladniciam neodolám, keď modrá je dobrá, tak si určite kúpim pohľadnicu Modrá dáma a tú poslednú krásavicu PF-ku.
    V hlave mám väčší projekt k výročiu a k oslave nášho sviatostného manželstva, ktoré chcem zapasovať po nadchádzajúcich prácach na dvore a backyarde a dovŕšení členov rodiny:-) samozrejme....
    Už začnem vyberať fotky a začneme spolu chystať ,,manželský pamätný obraz,, pre nás a menších ,,odvodenín,, alebo zmenšenín pre asi štyri rodinky s ktorými to oslávime:-)
    Chcela by som to cez zimu pripraviť a po jari zorganizovať záhradnú slávnosť aj so všetkými dekoráciami od teba, pa!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Uau, Ali, to jsou parádní plány, a moc se těším, co z toho všeho vzejde...;-) Bude mi ctí se zapojit do tak krásných příprav...:-) Hele, a nedorazíte do toho Rožnova, že by sis vzala PFka tam? Nebo mám teda poslat? Kdyžtak mi prosím napiš na meilík...;-) P.

      Vymazat

Děkuji za komentář!