Kytka rozporuplná...

sobota 2. září 2017
Tahle kytka je dost rozporuplná. Plná barev, veselá. U nás přitom veselo vůbec není. Děda se nám nějak ztrácí... Hlavně se ztrácí sám sobě. Na tohle se asi nikdy připravit nedá... Příroda léčí, a tak jsem po návratu z nemocnice šla, a šla, a šla, a vázala... A proč zrovna takhle vesele? Zítra jsou totiž v Čejkovicích v SONNENTORU bylinkové slavnosti, a my se na ně chystáme. Ačkoliv mám myšlenky úplně jinde, příležitost poděkovat, a taky poblahopřát SONNENTORU, si ujít nenechám... A co bych to byla za gratulantku bez kytice... Vytvořila jsem ji v barvách obrázku, který zdobí jubilejní čajovou krabičku...  Tak proto takhle vesele...

P.S.:  Jsem si říkala, jak to asi bude vypadat, jestli se někdy dostanu "do časáků"... Vidíte tu bublinu "25 let"? Chňa!


5 komentářů:

  1. Rozporuplne si ma pobavila, chňa:-)
    Kytica je tak nádherná, že už neľutujem, že začínam doma hromadiť ,,ometla,, a znovu zachraňujem doma (nové) vázy.....proste sa veziem, nasledujem túto tvoju ,,love,,!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. V strácaní sa blízkych niekde ,,tam,, niečo viem...bolesť patrí k sprevádzaniu...ani jeden vzdych, ani jeden boľavý nádych sa nestratí...tajomstvo LÁSKY.

      Vymazat
    2. Alenko, nedokážu si představit, jak to můžeš všechno zvládat... Každý den, pořád. Jsem slaboch...
      Aspoň ty kytky někoho dokážou potěšit...;-)
      P.

      Vymazat
  2. Peti, na to, jak se naši milí začnou ztrácet sami sobě se připravit nedá, bolí to a neumíme si s tím poradit... Sama to znám moc dobře a vím, že funguje jen si vyčistit hlavu tvořením a nebo procházkou. Hodně sil. Cha, Ori v časáku, juch! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Máš pravdu, načerpat sil, a mít je i pro ostatní... Ale podvědomí je sviňa, však víš...;-) Díky moc, Daško! P.

      Vymazat

Děkuji za komentář!