Začněte školní rok zvesela!

středa 30. srpna 2017
Mamča se rozhodla zrecyklovat můj nápad z oslavy, a darovat svým čerstvým druháčkům k začátku školního roku klaunské nosy. Aby měli ve třídě milo a veselo. Abych byla upřímná a férová, já jsem tento nápad taky zrecyklovala. Velmi mě zaujal na půvabné svatbě Gabriely Soukalové, teda vlastně už Koukalové... A tak si říkám, že se třeba bude hodit i někomu z vás... Třeba si říkáte, čím potěšit své budoucí žáčky... To ještě stíháte! Nebo chcete rozesmát a povzbudit vlastní ratolesti. Tak jen do toho! Kartičku níže si klidně stáhněte a vytiskněte. A kdybyste ji potřebovali ve větší kvalitě, napište mi, ráda vám ji pošlu!

P.S.: Vymyslely jsme, že až si děti nosy rozbalí, vyfotí se v nich, a fotku si pak můžou nalepit na kartičku... Jak člověk jednou začne myslet jako učitelka, tak už tak prostě myslí napořád... Všechno je potřeba dotáhnout a vyladit do detailů!



10 komentářů:

  1. Tak to je úúúúúúžasný nápad, děkuji moc a ráda využiji(jen bohužel nevím, jestli to stihnu letos:-)....Mirka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak když si vytvoříte svou kartičku, nebo tuhle upravíte, tak během školního roku bude jistě ještě dost příležitostí...;-) Budu ráda, když poslouží... P.

      Vymazat
  2. To je výborný nápad aj pre mňa:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Alenko, budu moc ráda, bude-li Ti k něčemu...;-) P.

      Vymazat
  3. Děkuji, Peťulko..........máma

    OdpovědětVymazat
  4. Super nápad, šířím mezi kolegyně na FB. Osobně bych doporučovala takto nafotit i učitelský sbor :).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To by pak ovšem mohlo pro leckoho dostat až hořký nádech...:-) Ne jeden učitel si občas připadá jako šašek, což rozhodně nemyslím jako urážku, ale... však si rozumíme, ne?:-) Díky! P.

      Vymazat

Děkuji za komentář!