Dva tácy...

pátek 21. července 2017
Už jsem to psala snad stokrát, že se vždycky sejde tak nějak souladné zadání, že? Tak i teď... A ještě ke všemu folklórní a modré. Není to nádhera? Po kratinké odstávce zakázek dorazil materiál, dorazilo zadání, a dorazil i... víkend... To už jako fakt? Nepracovních plánů a úkolů mám na sobotu a neděli habakúk, a já jsem přitom tak pěkně pracovně nastartovaná... Fafra, budu to muset nějak vymyslet... Blíží se dvoutýdenní odstávka, a mně úkoly na seznamu mizí nějak pomaleji, než jsem si představovala... To bude tím letním tempem...

Ani si nedokážete představit, jakou mám radost, že mám dost práce... Po loňské zkušenosti jsem si vážně myslela, že budu v létě zase tak nějak plonkovní. Rozhodla jsem se, že nebudu panikařit, až že to zvládnu, a ono se to nějak utřepalo samo... Píšete mi, dáváte krásné úkoly, a mně pracovní dny plynou tak mile, že jsem až zaskočená, že už je víkend... A mám tu už i nějaká zadání na konec srpna, září... Paráda! Díky, díky, díky! Pro mě obrovské nadšení a zase velký krok kupředu...





6 komentářů:

  1. Nikdy by mě nenapadlo, jak parádně vypadá kombinace hnědé a tmavě modré. To máš nějaké speciální barvičky, které se jen tak neodřou? :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vidíš, a to je jedna z mých nejoblíbenějších kombinací, hlavně v oblékání:-). Jsou to akrylky na dřevo, ale chce to pak aspoň dvě vrstvy laku... Používám vodou ředitelný, s atestem na hračky, aby nebyl problém při styku s jídlem... P.

      Vymazat
  2. No to je opět překrásné,kam na ty nápady chodite... ty tácy pro mě,kazdy obdivuje, děkuji a zdravím Alena

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju moc, Ali! A jsem moc ráda, že dobře slouží! Zrovna mám rozepsaný článek o tom, jak hledám nápady, to jste se vtipně trefila...:-) P.

      Vymazat
  3. Krásné, Peti. Kombinaci hnědé a modré barvy mám moc ráda.;-)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář!