Tolik krásy...

sobota 20. května 2017
Hodně a často si teď dělám radost. Hlavně kyticemi. Protože to, co se dá momentálně uvázat, to je prostě nádhera. Dokonalost. Tolik možností a kombinací. Člověk si po cestě z pošty může uvázat obrovský a překrásný pugét, protože všechno kvete a voní... A dnes? Konvalinky, pomněnky a kopretiny v jedné vazbě? Aaach... Květiny máme v každém volném koutě. Taky jsem si konečně pomalovala bedny, které jsem moc chtěla do koupelny a na toaletu místo dost poškozených košíků. Jedna je se vším, co mám ráda - s kočičkami, květinami i puntíky. A druhá trochu abstraktnější, pro mě netradiční, ale troufám si říct, že fakt povedená... 

Pardon, že jsem vás teď trochu zanedbávala. Nějak se mi prostě jen nechtělo "mluvit". Někdy je to moc potřeba, netlačit na pilu, jen tak si existovat, zvolnit tempo... Čerpat, vnímat, žít... Ale tak abyste neřekli, posílám aspoň více fotek, než obvykle vystavuji... Kochejte se se mnou... Miluju květen!!!











10 komentářů:

  1. Hezký den k Vám!
    Moc hezké malování...Máte to doma krásné...a moc se mi líbí i obraz u stolu.
    Ano,potřebujeme si od všeho i jen tak odpočinout...všichni.
    Mějte se hezky,a já zase nakouknu... :-)
    Eva od Olomouce

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Evi, obraz u stolu je rodinná památka. Patřil mu kdysi jeden z prvních mých příspěvků:-). Dostali jsme ho od babičky a dědy, když slavili zlatou svatbu:-) Jako štafetu, přej ať ho taky jednou předáme...:-)
      Děkuju moc za milá slova a pochvaly! Jen tak si odpočinout vůbec není špatné...;-) Člověk udělá mnohem víc, než když je utahaný protiva. Já už se vyloženě těším na příští týden, až pustím nápady na papír...:-)
      Hezkou neděli! P.

      Vymazat
  2. Moc hezký a útulný domov. Taky mám teď období útlumu. Hezkou neděli D.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju, Danko! Je útlum a útlum... Když s ním bojuju a vztekám se, akorát trpím. Tentokrát jsem ho tak nějak přijala, a vlastně si to šnečí tempo i užila...:-). Krásné dny! P.

      Vymazat
  3. Já mám útlum dneska ...když se podívám z okna.V pátek jsem se namlsala.
    Byla jsem(už je to pěkně dlouho)jednou na nějaké květinové akci,kde mimo jiné vázal květiny květinář z Holandska.Za každou druhou větou říkal, jak nám závidí tu naší neposečenou divočinu,škarpy ....sáhl do bedny vytáhl kopřivy,bodláky...a začal čarovat,na mojí notu,kam se hrabe exotika.
    Zběhovec a pomněnka,modré je málo.Jo,Petro šup s tím do čaj.
    Krásnou neděli.
    db

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já mám útlum už nejmíň týden:-D Ať je krásně nebo hnusně... Prostě to chtělo pauzu. Ale je pravda, že ty slunečné dny, to bylo mňam! No jo, čaj! Na ten teď úplně zapomínám. Pořád to všechno valím do kytek... Jenže to se nedá vydržet! Já jenom někam jdu, jdu, a najednou vážu pugét...:-D P.

      Vymazat
  4. Debničky mi moc lahodia:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To mně taky, Alenko, ani nevíš jak...;-) Děkuju! P.

      Vymazat
  5. Krásna kytička ♥♥♥ Alexandra

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Na fotkách jsou tři různé vazby, tak snad se líbí všechny...:-) Děkuji! P.

      Vymazat

Děkuji za komentář!