Divné ovzduší

čtvrtek 25. května 2017
Připadá mi, že kdo je smutný, je teď ještě smutnější, kdo blbý, tak ještě tupější, a kdo unavený, tak ještě vyčerpanější. To asi ty zvraty počasí nebo nevím, jinou teorii nemám. A doufám, že to zase brzo přejde. Pociťujete to taky nebo je to jen nějaká lokální záležitost? Tady to mám potvrzeno z několika stran... Já se hlásím do klubu unavených... Asi že se toho poslední dny fakt hodně událo, aniž bych si to stihla všechno pořádně uvědomit a vstřebat... 

Třeba že jsem na Světě knihy dostala od kamarádky výtvarnice LucieVV malou grafiku, a konečně si ji zarámovala a pověsila. Taková překvapení miluju! 
Nebo že jsem si konečně koupila nové papuče, a klidně se smějte, já z nich mám fakt radost. Je to teď moje nejčastější obuv... 
Že jsme letos včas nasbírali smrkové výhonky, naložili likér, sirup a dali sušit na čajík... Jinak sběr bylinek vázne a asi bych to měla v neděli napravit. 
Že jsme o víkendu stihli pomoct s prací na chatě i výlet za mými sestřenicemi. (To už je vážně tolik dnů zpátky?) U holek na konci světa jsme zvládli s pižďuchy cvaknout i pár fotek... Na louce, sluníčko svítilo... 
Že jsem objednala nákupky od SONNENTORU (i pár čajíků), abych měla na design festivalu Femme Artale pestrý sortiment, a že jsem jich objednala fakt málo, protože už teď skoro žádné nemám. Zato knížek bude dost! Přišla mi druhá várka slíbeného "honoráře" v naturáliích, jupí! 
A hlavně že byl včera druhý květinový workshop, který jsem uspořádala u Barči v POKOJI. Byl... skvělý. Moc milé osazenstvo, pohodová atmosféra, velký zájem se naučit vázat kytice. Fakt paráda! Jestli jsem prve trochu pochybovala, tak teď už vůbec. Minimálně ještě na podzim dušičkové, a v zimě adventní věnce umotáme... A už se v hlavě klube plán i na nějaké to papírové tvoření. On by se klubal beztak ještě dlouho, jak znám své tempo rozhodování, ale taky znám pokojovou Barču, která mě svou akčností určitě velmi rychle přesvědčí, abych plánování urychlila...



6 komentářů:

  1. Souhlas....lide divni, nalada divna, vse se kazi...at uz je to pryc :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No jo, na ten rozbitý mobil a čtečku na karty bych málem zapomněla... Určitě to přejde, červen bude hladit, to je jasný jak facka:-). P.

      Vymazat
  2. Počasím by to mohlo být, to věčné přioblékání a vysvlékání je na nervy. A když se člověk těší na šaty, bude určitě celý den pršet.
    Tento týden jsem toho zvládla víc, než kdy jindy, ale unavená naštěstí nejsem, takže se přidávám spíš do klubu "podnikavých". :))
    Až se trochu prospíš a vyrelaxuješ, budeš koukat, kolik si toho zvládla!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Bezva, jsem ráda, že ty zvraty nepůsobí na každého...;-) Já to vím, že jsem toho stihla spoustu, a mám z toho radost. Jenom mě to nějak vyčerpalo více než obvykle... P.

      Vymazat
  3. Ty si moja modropekná istota.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář!