Pokračování portfolia

úterý 7. února 2017
Když jsem dokončila přehled tištěných věcí, pustila jsem se do portfolia spoluprací a realizací na zakázku. Jsem ráda, že jsem se odhodlala, protože odkládat to ještě chvíli, asi bych se v tom všem utopila. Jo, vytvořila jsem toho už fakt hodně... Zatím mám komplet hotový "chlíveček" s firemními PF, svatebními oznámeními na zakázku, a momentálně budu tisknout různé plakáty, pozvánky, firemní design a další užitné věci. Některé strany dělám ručně, to když mám k dispozici vytištěné vzory. U zakázek, které jsem odevzdávala pouze elektronicky, skládám prvky v počítači a nechám hotové koláže tisknout na pevný křídový papír. Složka už začíná být pěkně naditá. A je to hezký pocit, moci zájemci předložit pečlivě zpracované portfolio... 

Pořád přemýšlím, zda o tom psát, a jak o tom psát, že poslední měsíc stojí za prd. A stále více se dostávám k tomu, že se mi v tom babrat nechce, a ani se mi na to jednou nechce vzpomínat. Některá období se prostě musí přetrpět, přežít, aby bylo zase dobře... Říkám si, že je to snad daň za splněná přání. Kniha je v procesu, a jak to tak vypadá, bude letos konečně i výstava... Na moje narozky. Neumím si představit hezčí oslavu. A jak to souvisí s portfoliem? Tak kromě toho, že právě na výstavě bude možnost si ho komplet prolistovat, bude celá akce zaměřena právě na užitné umění. Chtěla bych vystavit souhrn nejzajímavějších realizací pro klienty. A kromě toho nabídnout k prodeji již známé, ale i nové kousky, vytvořené speciálně pro tuto příležitost... Jo, a kromě mě se budou prezentovat ještě další dvě úžasné tvořivé duše...

Tak mi držte palce, aby to všechno klaplo... A abych měla vybráno hořkosti a chmur zase na rok dopředu... (Mimochodem, jaro by velmi výrazně pomohlo.)














18 komentářů:

  1. moc hezky to mas, mas byt fakt na co pysna :)
    (a leden je mesic blbec i u me, snad uz brzo prijde jaro a vynese to i s moranou z vesnice. tak!)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo, dobrej nápad. Letos si udělám soukromou smrtečku, a nejdřív ji pošlapu, pak zapálim a pak ještě utopim...:-D Tomu se říká terapie! Tak 2. 4.! P.

      Vymazat
    2. Pokud to funguje...jdu do to ho s Vámi :-).
      Přeji jen hezčí a hezčí dny.
      Hanka

      Vymazat
    3. Když tomu budeme věřit, tak to určitě fungovat bude...;-). P.

      Vymazat
  2. Peti, nepropadej chmurám, krásné, jsi the best, víš, ono bude líp. Musí. Držím pěsti. Gabka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Gabko, bojuju, bojuju... Aby bylo zase líp...;-). Díky! P.

      Vymazat
  3. To dělá to šedo venku,ale není navždy.A v tvých obrázcích svítí sluníčko

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je to i tím, není kde brát. Můj hlavní zdroj, procházky venku, teď vůbec nefunguje... Ale ještě chvilku, a spálím si poprvé nos! A už se na to moc těším:-). Děkuju! P.

      Vymazat
  4. Moc pěkný přehled, Peti! Taky se těším na sluníčko a na jaro. ;-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji, Luci! Těšívám se každý rok, ale letos je to už úplně nutností:-). Brzo se dočkáme! P.

      Vymazat
  5. Petra tvoje práce sú nádherné, úplne ale úplne všetko. Máš talent, nie je to len také "nakreslím si niečo". Keby som maturovala, tak si určite u teba objednám tablo.
    Život je ako sinusoida… Raz hore,raz dolu.
    Občas si nás podá, občas má dobrú vôľu. A my sa kĺžeme ako na saniach. Občas z nich spadneme, občas letííííííííííííííííííímeeeeeeeeeeeeee… Ách ! (Mária Streicherová)
    No nevymyslela som to ja :-) držím palce nech výstava dopadne úplne super. Zita

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No, Zito, dnes nedorazily úplně nejlepší zprávy ohledně výstavy, ale snad se to nějak všechno utřepe...
      To je hezký citát, výstižný!
      A děkuju moc za povzbudivá a krásná slova!
      P.

      Vymazat
  6. Si úžasná vydarená bytosť a Tvoj človek v Tebe potrebuje čas vyrovnať sa s tým...:-)

    OdpovědětVymazat
  7. Dobrý den, je to zvláštní....tolik krásy, sluníčka, radosti a pozitivní energie - to je to, pro co si právě sem chodím...jenom nahlédnout a potěšit se...moc Vám fandím...po každé bouřce vyjde slunce:-) Mirka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No jo, Mirko, a to je asi ten můj věčný problém - že toho tolik pouštím ven, a zapomínám čerpat...:-). A pak to takhle dopadá. Ale pokud to tady všechno nacházíte, mám opravdu velkou radost! Děkuji! P.

      Vymazat
  8. hrneček Sonnentor jsem hledala na fleru...není v nabídce, škoda

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hrneček od Sonnentoru bude nabízet přímo Sonnentor jako předmět ke své kampani. Ten v portfoliu je pouze ukázkou projektu, se kterým jsem vyhrála soutěž...;-). Takže sledujte nabídku Sonnentoru, třeba se brzy objeví! P.

      Vymazat

Děkuji za komentář!