Plechovky

středa 5. října 2016
Taky to tak máte, že když jste naladění v určitý den na určitý úkol, a ten úkol pak padne, tak vám nejde dělat nic jiného? Dnešní focení v Olomouci jsme odpískali, protože zima a ošklivo a tak, a já jsem se prostě zasekla... Přitom mrtě povinností, stačilo je posunout v diáři o den dříve... No nic, odseknout se mi nešlo, tak než se trápit, pustila jsem se do něčeho, co momentálně vůbec, ale vůbec není potřeba. Pomalovala jsem plechovky, které už tři měsíce ležely v pokoji za postelí, a klidně by tam ještě další tři ležet mohly. Když já se musím i flákat smysluplně... Budou parádní na sváteční stoly alá vázy.

Říkala jsem si, že to mám celé nějaké popletené. V červnu jsem vymýšlela PFka a včerejšek jsem strávila nad svatebním oznámením... Přece nepůjdu s proudem! Pak jsem se ale na seznamu dostala k firemnímu PFku a zase se zařadila do správného ročního období... No, a pak jsem to stejně všechno odložila a šla malovat plechovky. Někdy to prostě nejde ani s proudem ani proti...


8 komentářů:

  1. Plechovky jsou povedené :-) Taky se mi to stává, něco dělám a moc chci, ale zasekávám se úplně u něčeho jiného, nebo jen tak sedím, koukám, povídám si a nedělám nic :-) D.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zjistila jsem, že nemá smysl se trápit. Vždycky se akorát potom vynervuju, že to nejde... Takže raději udělám něco jiného...:-). Dnes to třeba půjde líp... P.

      Vymazat
  2. Si inšpiratívna!
    Neviem prečo si myslím, že ako vázy budú trochu vytekať:-), veď to boli konzervy a neprepúšťali vodu...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tyhle byly od dětské výživy, jsou velké...;-) Vytékat by asi nevytékaly, ale dávají se do toho skleněné zavařovačky, aby to nezrezlo, víš?:-). P.

      Vymazat
    2. To som robila:-)

      Vymazat
    3. A stejně proteklo? Fakt? P.

      Vymazat

Děkuji za komentář!