Okurková sezóna

pátek 8. července 2016
... tmavnu... a závidím hnědovláskám a zrzkám přírodní barvení henou... medový přeliv myslím dopadl výborně... dost bylo peroxidu... 

...suším... aspoň po troškách... brousím si zuby na makovice... šišek mám spoustu...

... louhuju... ořechovku, smrkovici... i rybíz bude, jasně, že bude...

... zhluboka dýchám a snažím se nepanikařit... moc mi to nejde... vůbec mi to nejde...

... pracuju na vlastních projektech a nápadech... možná už brzy vyhlásím další pátrání po odvážlivcích...

... raduju se, jsem zdráva...

... těším se, dovolená bude...




2 komentáře:

  1. a z rybízu bude taky likér? včera jsem uvařila 10 sklenic marmelády a nevím si rady se zbytkem, co je ještě na keři..

    jo a ty tvoje koláže vždycky.. pohlazení

    OdpovědětSmazat
    Odpovědi
    1. Dělávám likér z bílého rybízu, ale myslím, že likér se dá udělat vlastně úplně ze všeho...:-). Stačí to naházet do alkoholu, přidat koření dle chuti a nechat dlouho stát...:-).
      A děkuju moc...:-* P.

      Smazat

Děkuji za komentář!