Želví oznámení na doktorskou svatbu

pondělí 23. května 2016
Tenhle věk kolem třicítky vůbec není k zahození. Přátelé pořádají svatby, rodí děti, zvou na křtiny a oslavy kulatin... Po dubnové svatbě jedné blízké kamarádky se už těšíme na zářijovou té poslední z našeho středoškolského trojlístku, která ještě není pod čepcem...


Asi že jsem oznamko v takovém stylu ještě nedělala, moc mě jeho příprava bavila... A zase je tam ta tmavě modrá! Já tu barvu prostě přitahuju... (Že mají snoubenci rádi želvičky jste asi pochopili, což?)



P.S.: Jestli se chystáte v létě na svatbu či oslavu, a uvažujete o nějakém přání, obraze či last minute oznámení nebo pozvánce, ozvěte se co nejdřív... První dva týdny v červenci se bude odpočívat, aspoň tedy u nás... A červnový harmonogram se začíná sympaticky zaplňovat...Tož ať to stihneme!





14 komentářů:

  1. Petro, krásné, originální. Měj se fajně Ivana.

    OdpovědětVymazat
  2. Jééé, super! :-)
    Já nejdřív myslela, že ty želvičky jsou tam proto, že jim jako trvalo, než se rozhodli se vzít:D :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vidiš, a tady to zrovna bylo docela ráz na ráz...:-). Žádných deset let rozmýšlení jako u nás...:-))). A děkuju:-* P.

      Vymazat
  3. Moc milé a ten nápad se srdíčkem z fonendoskopu je super! :-) L.

    OdpovědětVymazat
  4. Želvičky také mám ráda.. A opět si jednu budeme novou pořizovat s přítelem... Svatbu bych také chtěla v tomto stylu..originální svatební oznámení atd. Má Vaše kamarádka nějaké fotky k vidění z této želví svatby? Dekuji

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Romčo, myslím, že kromě této grafiky se na svatbě už žádné jiné želvičky nevyskytovaly...:-) P.

      Vymazat
    2. Tuto stránku si Péťo určitě dám do oblíbených, ptz se mi moc líbí a třeba si od Vás někdy také nechám zhotovit takové krásné origalní želví svatební oznámení..pokud děláte i jiné věci, tak třeba i něco jiného �� děkuji. R.

      Vymazat
    3. Moc mě těší a budu se těšit i na nějaké hezké zadání od Vás...;-) Dělám toho spoustu:-). Díky za návštěvu! Mějte se moc krásně. P.

      Vymazat

Děkuji za komentář!