Expanduju do Německa

sobota 7. května 2016
Moje kamarádka Lenka kdysi dělala au-pair v jedné německé rodině. A protože je to moc milá a hodná holka, vplula do rodiny jako její členka, a i když je její německá éra už nějakou dekádu minulostí, pořád je s rodinkou v kontaktu. Na konci května pofrčí třeba na velkou oslavu padesátin, na kterou ji pan Welf pozval.

"Co s sebou?" zoufala si Lenka, když jsme se sešly nad kávičkou... "No přece rodinný obraz!" vypadlo ze mě. To je přece jasný... Zvlášť pro tátu tří dětí, který si své rodiny považuje nade všechno... Kromě svých tří ratolestí a krásné manželky má taky moc rád jízdu na kole po horách a jeho srdcovou záležitostí je řeka Labe.

Jednou by se mi líbilo poskládat všechny tyhle kreslené příběhy vedle sebe. Už teď je jich pěkná řádka... Mám rodinné obrazy čím dál raději... A už mám v hlavě nápady i na další typy obrazů. A protože mě čekají nějaké ty oslavy kulatin, určitě se pustím do prototypů. Juch, to bude fajne!

(A zase trocha matematiky. Vím, pořád ty peníze... Já ale třeba mívám ráda jasno, co kolik stojí... A když to nevím, ostýchám se zeptat. Takže... Obraz v tomto formátu, tedy 38 x 38 cm, s podlepením 50 x 50 cm, stojí 2000 Kč. Rám v Ikei koupíte kolem 350 Kč. Já osobně bych hlasovala i pro rámování a paspartování v rámařství, ale tam se pak musí počítat samozřejmě s vyšším rozpočtem...)


Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkuji za komentář!