Týden bez foťáku

čtvrtek 10. září 2015
Jako bez ruky se cítím... Nový tác k vyfocení, nový obrázek k vyfocení a nemám čím! Au! Muž mi s ním odjel na týden za Drakulou do Rumunska. Tak snad se mi vrátí oba v pořádku. 

Já pro tentokrát tedy využiji obrázků z Pinterestu a prozradím vám, jaké je mé další vysněné povolání. Kromě designerky bych strašně moc chtěla dělat svatební agentku... To by byla dokonalá práce pro mě! Vždyť já dokážu zařídit svatbu levou zadní! A navíc ještě od A do Z. A levně. A naprosto originálně.

Často se setkávám s tím, že si lidé přejí opravdu osobitou svatbu, ale svázáni nabídkou salonů, cukráren a restaurací, zase sklouznou ke klasice. Navíc přeplatí spoustu peněz, které by vyhazovat nemuseli. Je pravda, že oproti tomu, jaké děsivosti vévodily českým svatbám v dobách minulých, je současná svatební klasika poměrně vkusná a dá se na ni koukat. Nicméně i svatby, které bývají prezentovány jako TOP, jsou pořád tak nějak na jedno brdo...

Je jasné, že svatební agentka si s klienty musí vkusem sednout. I když bych dokázala zařídit i okázalou a luxusní svatbu, asi by mě taková práce moc netěšila. Raději tíhnu k jednoduchosti, přírodnímu stylu a neotřelosti. 

Co bych mohla klientům nabídnout? Tak začněme návrhem a výrobou oznámení, pokračujme tvorbou veškerých dekorací, květinovou výzdobou i květinami pro nevěstu a zakončeme pomocí s hledáním šatů (návrhy, švadlena, obchody, nápady), hudby, místa a spousty dalších věcí. Nic není nemožné, pokud si to člověk moc přeje... (A až si pořídím zrcadlovku, tak to budu moct i odfotit, chi...)

Tři svatby, na kterých jsem se dost výrazně podílela, už za sebou mám. Včetně té vlastní. Budu se těšit a doufat, že mi dá i někdo další důvěru, abych se mohla na jeho velkém dni podílet.

No, a na závěr jeden svatební tip... Jedna z nejkrásnějších svateb, kterou jsem kdy na fotkách viděla, je TATO. Stylová, netuctová a přitom tak krásná... Díky ní jsem objevila parádní fototým EVERBAY, který produkuje opravdu překrásné svatební fotky. Až umělecké, řekla bych...

vida Pinterest

2 komentáře:

  1. Péti, škoda, že jsi na druhým konci republiky!
    Protože jinak bych chtěla mít tu svatební agenturu s Tebou (jestli bys mě ovšem brala do služeb:-D).
    K nám by se mohl přidat můj brácha jako kameramana a to by bylo! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To by bylo dokonalý! Naprosto. Protože my dvě bychom si, myslím, naprosto rozumněly... Jak tu dálku překlenout?:-). P.

      Vymazat

Děkuji za komentář!