Hurááá! Prázdniny!!!

pátek 29. června 2012
A je to tu. To velké učitelské UFFF... Vysvědčení předané, všechno papírování hotové, divadelní představení odehrané... Pěkné bylo předprázdninové loučení... A teď volno, klid, odpočinek. Dobře, ne úplně, ještě mě čeká práce na festivalu a letní škola, ale proč si tím dnes kazit ten krásný prázdninový pocit. Učitelská práce není med, ale když už nic jiného, tak možnost užít si radost z pocitu, který přichází s koncem školního roku, je úžasná.
Poslední hektické dny jsem byla moc ráda, že se můžu odreagovat při přípravě obrázků do námořnického pokojíčku. Dnes přesně vystihují moji letní náladu. Moře sice letos nebude, ale na koupání v řece a všechny výlety, které máme v plánu, se moc těším. A hlavně na to, že se člověk ráno vzbudí a může vyrazit kamkoliv, kam se mu zrovna zachce a peněženka dovolí... Taky jsem se těšila na knihy, které jsem dostala na narozeniny, jenže ty už jsem jaksi stihla skoro celé přečíst... Apropo, ŽÍTKOVSKÉ BOHYNĚ! Povinně sehnat a přelouskat! Úžasný příběh... Jdu slavit, tak se mějte...


6 komentářů:

  1. Tak pančelko, přeju příjemné a veselé prázdniny:o)
    ...hezké modré obrázky.. :o)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji za přání:-) Snad bude dost času na další a další modré obrázky...;-)

      Vymazat
  2. nádherné rybky! Taky by se mi líbily a ani nemám námořnický pokojík. A pěkné prázdniny, Peti!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji, tak snad se budou líbit i té malé námořnici, pro kterou jsou určené:-) Taky přeji báječné léto!

      Vymazat
  3. Milá pančelko, užij si prázdniny! Plány zní úžasně. Rybkové obrázky jsou naprosto skvělé! Po knížce s podívám, pro mě začíná s létem moje čtenářská sezona. Měj se! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Čáro, tak si připiš na seznam i Rybí krev od Hájíčka...:-) Zdá se, že jsem měla při narozeninovém výběru šťastnou ruku. Knížku jsem zhltla během dovči, skvělá! A taky přeji krásné léto!

      Vymazat

Děkuji za komentář!