S-lepičkové páskování

sobota 31. března 2012
Nikdy jsem módním vlnám příliš nepodléhala. Jako dítě mě proti nim úspěšně chránila máma, později se mi naštěstí vyprofiloval vlastní vkus, takže nepotřebuju, aby mi někdo říkal, že zrovna tohle je teď to, co by se mi mělo líbit. Dvěma mániím jsem se ale neubránila. Pubertu jsem prožila někde ve Středozemi a vše kolem Pána Prstenů pro mě bylo skoro posvátné. No a aktuálně jsem se přidala do klubu washi nadšenců. S-lepičky už u mě taky přistály, díky lišky. Shodou náhod jsem snad po sto letech pátrání narazila na bílé kalíšky na vajíčka, tak jsem je hned zapojila do lepení. A na focení kartiček a cedulek jsou pásky super! Modré přání a placka je na Fleru - TU. Koníková akce klubu ZVN, o které už jsem psala, pořád běží!




4 komentáře:

  1. Páni, moc jim to u tebe sluší! Neboj, není to tak, že jsi podlehla mánii houfu, takhle s-lepičkovatě je nás vlastně potrefeno jen pár (ovčani si jdou koupit něco hotového made in china a ne made in japan). Ostatně je to přece materiál k tvoření. Hezký den!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já teď narážím na s-lepičky úplně všude - v časopisech, v pořadech, co sleduji, na netu...:-) Tak jsem tak nějak získala dojem, že jsou in či co:-) Díky za přání hezkého dne, pokusím se udělat, co se dá, při boji virózou...;-)

      Vymazat

Děkuji za komentář!