Svatba na zámku

čtvrtek 4. května 2017
Svatba na zámku, to nemusí být nutně veselka v honosném stylu. Když si vyberete ten správný zámek, může být klidně moderní, jednoduchá a velmi netuctová. Ze zámku Svinaře jsem upřímně nadšená. "Kdybyste viděla, kde bude obřad... Jsou tma lípy... Asi sedm v kruhu... A tam se budeme brát...," napsala mi nevěsta Jitka. To zní úžasně, že? Obřad v zahradě, oslava kousek vedle v sálu zařízeném ve stylu cihly - kámen - dřevo. A ty nevěstiny šaty! Jednoduchá hladká sukně, krajkový champagne top... Prostě zase jednou snoubenci, kteří mají vkus, a hlavně mají jasno, jaký by jejich den měl být. A že jsem mohla přispět oznámením? No vždyť to říkám pořád, že mám dokonalou práci... (Pro nesvatbomilce - slibuju, už je svatební vlna příspěvků u konce...)




14 komentářů:

  1. To by človek ani neveril čo všetko krásne sa dá ešte ku svadbe vymyslieť.Ďakujem za krásny blog.Marianna

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Marianno, a já velmi děkuji za milý vzkaz a návštěvu! Potěšila jste mě... P.

      Vymazat
  2. To je moc pěkný. Tady je hodně modré, což je barva, která mě furt baví, ale tohle byl vyloženě svěží závan. Nemyslím to zle, jen jsem zajásala a příště zase modrou :-). Hezké dny, Kája.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A mně přišlo, že poslední příspěvky až tak modré nebyly...:-) Ale je pravda, že ty modro-bílo-přírodní jsou mému srdci nejbližší...;-) Uvidíme, co bude příště, neplánuju to, co mi přijde do nálady, o napíšu a vystavím...;-) P.

      Vymazat
  3. Mám ráda svatby. Vzdy je z nich citit pozitivní energie. Jinak moc příjemná změna, co se týče barvy. I když je jinak jasně, že modrá k Vám patří.
    Mějte se krásně. R

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je to příjemná barevná kombinace, souhlas! A tahle svatba bude určitě velmi pozitivní...;-) Děkuji! P.

      Vymazat
  4. Nádhera! Tihle lidičkové budou fajn :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo, taky si myslím. Člověk to tak nějak pozná i přes monitor...:-) Díky! P.

      Vymazat
  5. Museli mať veľkú radosť z tvojho návrhu, kombinácia farieb je taká nevinná, čistá, svieža a páči:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Snad jsem přispěla trošku ke krásnosti jejich dne...;-) Děkuju, Ali! P.

      Vymazat
  6. Peti, tuhle část práce ti upřímně závidím. Neskutečně jsem si užívala přípravy na vlastní svatbu a koketovala jsem s myšlenkou, že bych se zkusila zapojit i do příprav dalších snoubenců - třeba právě s přípravou různých dekorací, papír - to je moje. Jenže co jsem se dala do rešerše stávající nabídky na trhu, mám pocit, že toho je přehršel a kvalita fakt na perfektní úrovni (kde byli ve chvíli, kdy jsem někoho takového hledala?) ... takže snad jen vymyslet něco netuctového, originálního, jak to děláš ty - takové pozvánky jsem totiž zatím viděla jen u tebe. Jsou moc krásné a nevěstu i místo obřadu si díky tvému popisu dokážu živě představit. ♥

    Hodně štěstí do další práce!
    Silvi

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju moc, Silvi! Je pravda, že díky každé další svatební zakázce si s láskou připomínám euforii z příprav svojí svatby... A to mě pokaždé nakopne k tomu, abych co nejvíce přispěla k takovému krásnému pocitu těm, které to teprve čeká...:-) Máš pravdu, na trhu je poměrně velká a kvalitní konkurence. Taky mi připadá, že se trh od naší veselky rapidně posunul k lepšímu. O to více si vážím toho, když mi někdo dá důvěru, a zvolí oznámení ode mě...:-) P.

      Vymazat

Děkuji za komentář!