Přáníčkové etudy

úterý 31. ledna 2017
Klavírní etudy jsou od toho, aby si člověk procvičil prsty. Jako dítě jsem je nesnášela. Kreslivé etudy na roztančení prstů mi nevadí. Nějak se ta moje nešťastná zabržděnost rozhýbat musí! Prostě zasednout nad prázdný arch papíru a čmárat a čmárat a doufat, že z toho něco bude. Pár motivů jsem nakonec vybrala, a protože doplnění přáníčkového sortimentu už bylo nutné, rozhodla jsem se je rovnou zpracovat. Dokonce jsem se hecla a udělala nějakou tu zamilovanou kartu, když bude ten Valentýn... Všechna přáníčka budou ve formátu A6, tedy do klasické malé obálky. Teď mi jenom poraďte - pohlednice nebo otvírací? A mám je vůbec tisknout všechny? Jako ty motivy... (Vánoce jsou teď mimo, to uznávám, ty si uložím, až bude příhodnější čas...)

P.S.: Přání budou určitě brzy k dostání na Fleru nebo si o ně můžete napsat přes email. Cena jednoho je 45 Kč. Pokud víte, že některý motiv budete chtít, napište mi. Budu s ním počítat při tisku...




7 komentářů:

  1. Je to plné energie!
    Úplne mi to dodáva silu a usporiadava ma to do pekna, do krásna, do jarna:-)
    Ty a BG a PM ste moje stále mantry:-)
    Opatruj sa!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A ešte dodám, najviac ma oslovuje aj tak ten Vianočný, potom Krásny deň a Hodne zdraví:-)

      Vymazat
    2. Ali, ještě mi rozšifruj "PM":-). Když je všude tak bílo, tedy aspoň u nás, musím ty barvy přivolat...;-) Nechala jsem natisknout všechny, zítra pro ně jedu, těším se, jaké budou na papíře...:-). Taky se opatruj! P.

      Vymazat
  2. Odpovědi
    1. :-o Až takhle vybraná společnost, jo? Je mi ctí...;-) P.

      Vymazat
  3. Všechny jsou krásný, neuměla bych si vybrat, Kája.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To já doufám, že si zákazníci budou umět vybrat...:-). Ale chápu, jak je myšleno, děkuju...;-). P.

      Vymazat

Děkuji za komentář!