Lesní svatební oznamko

středa 16. listopadu 2016
Uspořádat svatbu takhle v lednu je vlastně super nápad. Hlavně je to velmi empatické vůči hostům. Ti nemají čas po svátcích upadnout do nějaké novoroční depky, protože se přece těší na veselku, která bude už za pár dnů! Já se tedy těším moc už teď...

A ještě jestli napadne sníh, nebo bude aspoň třpytivá námraza, takové romantické zimní fotky, hmmm... Svatba bude laděná do lesního stylu, jehličí, šišky, a tak, což k zimní veselce vyloženě pasuje! Jestli kroutíte hlavou, že ta srnka na obrázku je nějaká divná, tak to je prosím pes. Respektive fenka Phoebe, která se pravda občas jako raněná laň kouknout umí. Miluje své páníčky, a oni milují ji, tudíž z ní udělali hlavní hvězdu svých svatebních kartiček... 

Barevnou paletu z oznámení teď najdete v každém lese... Rezavé bukové listí, hnědé šišky, zelené jehličí, našedlá kůra stromů, bílý sněhový poprašek... Vidíte to se mnou? To lesní ticho, občas cinknutí sněhové vločky, vysoké stromy jako slavobrána, mezi nimi cestička a na ní... ženich s nevěstou... ach... 


16 komentářů:

  1. Odpovědi
    1. Děkuju velmi! Nevěsta byla nadšená, to je pro mě největší odměna...;-). P.

      Vymazat
  2. Ať ta představa vyjde, úplně jsem se zasnila. Svou první svatbu jsem měla 12.ledna a padaly teplotní rekordy do plusu :-)), stačil mi přes šaty svetřík. Hezký den D.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. I to se může stát...:-) Stejně tak jako my jsme měli v srpnu po západu slunce kolem osmi stupňů...:-). Díky! P.

      Vymazat
  3. Jů, krásné! Skoro mě až mrzí, že jsme neměli svatbu v lednu. A že jsem Tě ještě neznala a neměla oznamko od Tebe.. Jen teda v okolí Studénky sehnat les by byl asi oříšek:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je spousta dalších příležitostí, ke kterým se dají vymyslet ceduličky...;-) A my dvě určitě ještě nějakou tu výměnu vymyslíme...:-). P.

      Vymazat
  4. Škoda, že bílá psí tlamička je na bílém podkladu... Jinak moc milé!! Ty lesní drobnůstky kolem... Krása:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je to přesně tak, jak to má být, aby to bylo něžné a vzdušné...;-). Ale u jiného konceptu by jistě páslo i barevné "podloží"... Díky za postřeh! P.

      Vymazat
  5. Moc povedené, jsi šikovná :)
    Až budu potřebovat, vím kam se obrátit.

    OdpovědětVymazat
  6. Myslela som si, že je to náš pes Dorka:-)
    Rámik z lesných plodov je vydarený:-)
    A rozmýšľam...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju, Alenko, a jen žádné eskapády...:-). P.

      Vymazat
    2. Rozmýšľam nad tým naším budúcoročným výročím, ch, chi:-)

      Vymazat
    3. No, Alenko, co Ti na to mám říct... Asi jen že stárnu a zapomínám a někdy mi něco prostě nedojde...:-D Tak to rozmýšlej...;-). P.

      Vymazat

Děkuji za komentář!