Láskočas

pátek 9. září 2016
Je to jen pár týdnů, kdy jsem sepisovala článek o svatbách, které mi něčím utkvěly v paměti a inspirovaly mě... Hned několik dní na to na mě na FB "vyskočil" odkaz na svatbu, která mi vyrazila dech. Vkusná, stylová, se spoustou krásných detailů, nádherná nevěsta, lesní kytice a věnce, parádní fotky, vlastně nic, co by se mi nelíbilo... Jste zvědaví? Tak kuk sem...

Když jsem pak ještě zjistila, že se svatba konala kousek tady od nás, nedalo mi to a nevěstě jsem vyjádřila svůj obdiv. Po pár zprávách jsme zjistily, že rozhodně jedeme na stejné vlně a že bychom si asi hodně rozuměly. A tak jsme zašly na kafe. A tam mi Lenka prozradila, že se chystá udělat to, na co já už roky nemám odvahu. Založit svatební agenturu! Byla jsem nadšená, o to více, když mi řekla, že se mnou bude velmi ráda spolupracovat.

A protože je Lenka žena činu, neústupně na svém snu pracuje. Zatím se s její agenturou Láskočas můžete seznámit na Facebooku, ale již brzo budou i webovky... Jsem z jejího počinu nadšená, protože kolem sebe kumuluje lidi, kteří vytváří úžasné věci, a hlavně, vytváří je tady u nás na severní Moravě. Že by konečně svatební revoluce? Tak třeba můj objev - Pečwork. Krásnější dorty jsem dlouho neviděla...

Ze zákulisních zdrojů vím, že se příští svatební sezóna začíná pomalu plnit... Proto jsem psala, že musím vázat a trénovat a zkoušet. Abych mohla budoucím nevěstám nachystat ty nejkrásnější věnečky a kytice na světě... Je to tak, vypadá to, že opravdu budu vázat nevěstám kytice! 

Moc jsme se chtěly s Lenkou tento týden sejít a nafotit pro vás další krásné pugéty a věnce... Nevyšlo, nevadí. Podzim teprve začal!



14 komentářů:

  1. Škoda že jsem už 2 roky vdaná, líbila by se mi svatba ve stylu Láskočasu.Milujeme s Honzíkem vše přírodní . . Přeji hezký víkend a příjemnou spolupráci :-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jistě byla krásně přírodní i bez Láskočasu...;-). Děkujeme moc za přání, snad se bude dařit...;-). P.

      Vymazat
  2. Teda Peti, kromě originálního malování bude u tebe další originální činnost, a to vázání pugétů. Kde na to vše bereš čas? Určitě ti přeji, ať se ti v tom daří a kamarádce Lence ať jí její záměr vyjde. Měj se fajně Ivana

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ivanko, ona péče o kočku a manžela není zase tak náročná, tudíž mám široké pole působnosti co se tvorby týče...;-). A ono se to nezdá, ale člověk se musí otáčet, aby se udržel a uživil...;-) Děkujeme moc za podporu! P.

      Vymazat
  3. Peti, další splněný sen, to je krásné. Už jsem narazila na blog od Pečwork. Moc se mi líbí :-) No svatby už mám za sebou, ale strašně ráda se na ně dívám a vždycky zúčastněným přeju ať jim to vyjde ... Krásný slunný den D.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hele, Lenka určitě bude dělat i oslavy a tak...;-) Ano, je to krásný a moc se těším na další svatební sezónu...:-). Díky, Danko! P.

      Vymazat
  4. Tá svadba je krásna, už som ju videla, dokonca je inšpirujúca a ešte tá zimná: obe krásne, jednoduché, prírodné, očarujúce:-)
    No a cukrárstvo super, aj názov!
    Kytice a ty ste sa konečne pekne stretli:-)
    Radosť!Prajem:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Alenko, jestli tohle fakt vyjde a já uvidím některou z nevěst s kytkami ode mě, tak já se asi zblázním štěstím! Ale to ti povídám, to bude ta nejkrásnější kytice na světě...:-).
      Z cukrářství si brousím zuby na dortík, až bude příležitost...:-).
      Děkuju! P.

      Vymazat
  5. Peti, gratuluji k další krásné spolupráci.:-) L.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Neskutečně krásné výzvy se ke mně dostávají...;-) Díky, Luci! P.

      Vymazat
  6. Peti, gratuluju .... Lenku a Radka sice neznám, ale to místo ano, je to v sousední vesnici :o) .... i my jsme měli s mým milým svatbu v hájovně a moc ráda na to vzpomínám ..... ony ty hájovny mají své kouzlo ..... Marki

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jee, Marki, a ve které? Té samé? Líbí se mi, co z ní dokázali vykouzlit...;-) Hájovny jsou úžasné! P.

      Vymazat
  7. Mě tak moc baví číst články o splněných snech! Koukala jsem i na Láskočas a Pečwork a ty jsou dalšími příklady! ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A mě zase těší, když člověk dělá to, co opravdu umí a co ho naplňuje... Kolik lidí chodí s odporem do práce... Díky za podporu! P.

      Vymazat

Děkuji za komentář!