Papírové portfolio

středa 27. července 2016
Už mám internetové portfolio, kam průběžně házím všechno, co vytvořím, taky svatební portfolio, kde "skladuji" vše, co se týká svateb, ale nemůžu si pomoct - papír je papír... V pondělí mi přijela kreativní návštěva, Dasha, která vždycky vytáhne z rukávu spoustu tvořivých tipů a nápadů a materiálu a udělátek, a tudíž byla super příležitost se do toho konečně pustit. Do papírového portfolia přáníček, která jsem zatím nechala natisknout. Nebudeme si nic nalhávat, v tom horku výkonnost nic moc... Ale začali jsme a to je důležité. Motivy se začínají kupit, a já bych měla ráda přehled... Některá přání už jsou doprodaná, tak abych vůbec sama věděla, co by chtělo nechat doplnit... 


P.S.1: Přemýšlím, jakou další papírovou vylomeninu vymyslet. Včera jsem byla tázána, jaké vánoční dárky se u mě budou dát pořídit. Kromě hromady přání mám zatím k dispozici kalendáře, pexesa, dopisní sady... Kvarteto je ještě na dlouhé lokte... Sady magnetek vám určitě ještě připomenu... Napadly mě nějaké sady na scrapbooking? Třeba? Obrázečky, ceduličky... Papírový betlém? Omalovánky...? Co myslíte? Co marně sháníte? Po čem toužíte...? (Některé dny jsou prostě vhodnější k plánování než k činům... To dusno...)

P.S.2: Takhle nějak to vypadalo v průběhu tvorby prvních listů portfolia...


P.S.3: Pexeso odesláno. Omlouvám se za malou obsahovou chybku, kterou jsem v něm našla, pexesářům už jsem odeslala email... Další tisky už budou bez chyby. A snad to byla poslední chyba, která nastala, a jinak vše proběhne v pořádku. Mně se z tolika balíčků vždycky úplně točí hlava. Abych dala správný počet kusů do balíčku, napsala správnou adresu... Abych všechno zabalila tak, aby zásilka přežila cestu. Aby se i tak po cestě něco nezničilo... Aby balíčky vůbec dorazily nebo aby se mi nevrátily... No, jsou to nervy... Kdyby se přece jen něco zvrtlo, dejte mi vědět, určitě to vyřešíme...


10 komentářů:

  1. Už se těšíme! A neboj, všechno bude určitě v pořádku:)!

    OdpovědětVymazat
  2. Zdravím :-), krásná práce, musím si udělat více času, abych si v klidu prohlédla vše co ti prošlo rukama. Ať se daří, Kája.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju moc, Kájo. Velmi mi lichotí, že má někdo zájem si kvůli mé tvorbě vymezit svůj drahocenný čas...;-). P.

      Vymazat
  3. Já už se tak těšíííím. Z chybičky si nedělejte těžkou hlavu, to se prostě stává :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju moc za pochopení! Já se těším na reakce, co na pexeso budete říkat "live"...:-). P.

      Vymazat
  4. Peti, ty jsi pokračovala i beze mě a ani to nebylo na podzim? :) Moc tě chválím, pěkně se ti to portfolio zaplňuje.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Noo, dokonce dvě strany jsem udělala...:-). Ti řikám, dva, tři roky a je to hotový...;-). P.

      Vymazat
  5. Peťo, když vidím ten paklík podacích lístků, mám jeden tip - vyřiď si na poště zákaznickou kartu, myslím, že to jde on-line a přijde ti domů. Nemusíš pak nic vyplňovat.
    A na tvůj papírový betlém bych byla hodně zvědavá! :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jsem v tomhle naprosto nemožná, paní na poště mi to klade na srdce při každé "návštěvě"...:-D
      Tak že bych se do toho betlémku fakt pustila....?:-) P.

      Vymazat

Děkuji za komentář!