ORANJEééé 2016

středa 4. května 2016
Když vám napíše Janča Grešáková, jestli se nechcete zúčastnit prodejní akce, na které se kromě ní můžete konečně naživo potkat i s Rosou Mitnik, Janou Z lesa nebo Sašou z Recyveci, tak prostě neřeknete ne... Událost se jmenuje ORANJEééé 2016, a koná se na počest Nizozemského království. Nizozemci jsou národ obchodníků, proto bude součástí akce i velký blešák, ne jen se secondhand poklady, ale i designovými originály...

Potkáme se 4. června ve Velké Bystřici? Povezu s sebou všechna přání, plakáty, dopisní sady, kalendáře i krabice samozřejmě... Nově mám v nabídce třeba kočičí plakát, aby kravičce nebylo samotné smutno... A taky přáníčka pro paní učitelky na konec roku. A ne jen přáníčka, ale i plakátky A4, kam se místo balonků natiskout dětské prstíky na památku... Takové ty svatební plakátky určitě znáte, ne? No, tak stejný princip... (Vím, je to trochu genderově nevyvážené, ale třeba stihnu dodělat i pana učitele...) Už je to všechno v tiskárně... 

Mám radost, jak se mi za těch pět měsíců, co jsem byla na posledním jarmarku, nabídka rozrostla. Žádné neurotické chystání a nervování, že nebude dost zboží... To už mi nehrozí... Jsem to ale pilné děvče!

P. S.: Kdo se nedostane na akci, přání i plakáty budou samozřejmě k dostání i přes net. Přáníčko A6 klasicky 40 Kč, červená, barevná a neutrální verze. Stejnou barevnost mají i plakátky A4 k obtištění prstíků, za 230 Kč. A kočička je macanda, dorostla až do rozměru A3, je tedy za 360 Kč. 


10 komentářů:

  1. Super, gratuluju a ať se akce podaří!

    OdpovědětVymazat
  2. Přeji příjemná setkání a plno nových zážitků.

    OdpovědětVymazat
  3. Super, ať vám to, holky, vyjde!:-)

    OdpovědětVymazat
  4. Nech sa zadarí!
    :-))
    Mačka je pre mňa naj, dokonalá!
    Aj vedľa obrázok vpravo, strohejší, ale pre mňa všetky odtiene super!
    Bola som u Lochty, Lenka, klobúk dole, podarilo sa ti prevýšiť očakávania toho prostredia, ,,technický,, motív-mapa, odtiene farieb, do tohoto interiéru, ktorý obdivujem a ktorý je pre mňa s prvkami industriálu, hoci je tradičný, tak takto nejak si prajem svoj obraz od teba ,,kontrapunkt k tradičnému (a starostlivosti u nás),, určite s hrdzou a industriálnym podtónom:-)
    Ešte aby tá anabáza u nás bola u konca.... tiež sú to pre mňa neznáme obzory - na jednej strane z vnútorného podnetu, ktorý už žijem so všetkým naplno, na druhej strane mimo realitu, istôt (pomaly môžem ísť na pracák)...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Kravičku a kočku už mám hotové děsně dlouho, ale teprve jsem z nich udělala plakát... Protože ta původní koláž by časem vybledla... A já je chci prostě jednou do pokojíku:-).
      Ten vedle je právě pro paní učitelky, nahoru patří prstíky dětí:). Mám i jednu velmi barevnou verzi, ale tahle neutrální musí být:-).

      Ty znáš moji maminku?:-). Ona se jmenuje Lenka, a tak mi tak celou střední všichni říkali, že se vždycky spletli...:-).

      Ali, táhne se to, je to náročné.... Dokážu si představit to prudké střídání naděje i beznaděje... Ale vy jste silní a spolu, zvládnete to! A já se moc těším, až na počest toho slavného vítězství a hrdinství udělám obraz...;-).

      P.

      Vymazat
    2. Peti-Leni:-)
      U Lochty som sa zaľúbila!To bola tá správa:-)
      O tom čo prežívame už rok napíšem, keď budem môcť,teraz nemôžem kvôli úradom, zainteresovaným z DD a kvôli tomu, že cez kríž to berieme inak, ako nepriateľstvo, zlo, útoky... väčšie utrpenie, ako tie naše boje, má ten chlapec....na nás sú ,,len,, útoky, lži, strata priateľov.... vieš podnet je od Boha, ten rieši aj moju beznádej, dáva mi svoju nádej :-),silu, cestu (aj k Milovi, už bude náš) aj mi utvára srdce, preto je všetko včas, srdce potrebuje ,,prípravu,,:-)...ale vybavovanie náhradného rodičovstva väčšinou trvá takto dlho, skoro rok .
      ( Milo mal inú cestu, každopádne som nepracovala ako fyzik-moja profesia, ale ako nekvalifikovaná sila pre DD, vlastne som zasvätila čas ADHD, autizmu, poruchám a teraz pre chlapcov ostanem už doma, uvidíme či ako Milov asistent...ale verím, že je o mňa postarané:-))

      Vymazat
    3. Chápu. Něco podobného jsme prožívali společně s blízkými přáteli, takže si aspoň vzdáleně dokážu představit, co to musí být za zátěž...
      Důležité je, že máš z čeho čerpat...;-).
      P.

      Vymazat

Děkuji za komentář!